Když nastane čas nechat vylétnout Anděla z hnízda

Situace, kdy realitní makléř opouští svou domovskou kancelář a přesouvá se jinam (obvykle ke konkurenci), nebývá v realitním světě zrovna opředena dobrou náladou a přátelskými vztahy. Málokdy si lidé vzájemně klepají po ramenou a oceňují spolupráci. V realitní kanceláři RE/MAX Anděl je to ale jinak a její majitel Jaroslav Nedvěd je přesvědčen, že to je správná cesta.

„Každý makléř tu má rovné a férové podmínky,“ říká šéf kanceláře.  A pod jeho vedením se v Andělu starají o své makléře od A do Z. Poskytují jim maximální podporu nejen v nelehkých začátcích, ale po celou dobu jejich fungování. „Podpora je u nás zásadní, makléřům nabízíme řadu benefitů, ať už je to Andělská akademie, speciální školení sebepropagace, právní služby nebo pomocná ruka dvou šikovných asistentek,“ vysvětluje majitel.

Nikdo vám tu nepřistřihne křídla

V RE/MAX Anděl zkrátka platí, že vám nikdo nepřistřihne křídla, ale pomůže vám létat a podat pomocnou ruku při nejistých letech i pádech nejen v té pracovní, ale často i životní situaci. Pokud ale přijde čas a makléř se rozhodne kancelář opustit, nikdo mu tu klacky pod nohy nehází. „Jsem přesvědčen, že je třeba každému dát prostor a nechat mu ta křídla, která jsme ho u nás na Andělu naučili rozvinout,“ říká Jaroslav Nedvěd. A má po ruce hned jeden příklad. Brzy opustí andělskou kancelář makléř Luboš Polášek, který tu pracoval od roku 2015.

Tady ze mě udělali makléře

„Tady jsem se nejvíc naučil, tady mi dal Anděl realitní křídla. Tady ze mě udělali takového makléře, jakým dnes jsem,“ říká Luboš Polášek s pokorou. Naučil se tu opravdu hodně a stabilně patřil do TOP 100 makléřů v rámci sítě RE/MAX ČR a mezi TOP 3 makléře v realitní kanceláři RE/MAX Anděl. I jeho bilance svědčí o tom, že mu v žilách místo krve koluje realitní energeťák. Od června roku 2015, kdy se začal oboru věnovat, zobchodoval desítky bytů, domů a pozemků.

Když život přinese výzvu, dá se jít férově dál

Život ale přináší různé výzvy a Luboš se rozhodl na jednu z nich kývnout. Oslovilo ho prostředí menší realitní kanceláře Exlusive Properties a také výzva starat se o další realitní makléře. A šířit dál přesvědčení, že reality se dají dělat slušně a poctivě. „To, co mě naučil RE/MAX Anděl, chci prostě dávat dál a učit ostatní tak, jako tu učil mě Jaroslav Nedvěd, že kvalitní realitní služby nejsou sci-fi a že uspět se dá rovným a férovým přístupem,“ říká Luboš Polášek. Je čas vylétnout z hnízda a pomoci kultivovat realitní trh zase jinde.

Všem makléřům, ať už se vrací do rodného hnízda nebo ne, přeje RE/MAX Anděl šťastný let.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

4 × 3 =