Realitní kanceláře RE/MAX Ability a RE/MAX Anděl se spojily

Společnost RE/MAX Ability a RE/MAX Anděl oznamují, že na základě dohody dochází ke spojení těchto subjektů.
Společnost bude nadále fungovat pod jedním názvem RE/MAX Anděl. Adresa a sídlo společnosti zůstává nezměněné. Společnost bude řídit Jaroslav Nedvěd, dosavadní majitel společnosti RE/MAX Anděl.

Obě firmy jsou dlouhodobými stálicemi na trhu realitních kanceláří sítě RE/MAX s vynikajícími výsledky. Jejich spojením vzniká silný realitní subjekt s týmem zkušených makléřů, kteří budou na trhu nadále poskytovat profesionální služby pod jednou značkou.

„Hledala jsem silného partnera, který dělá svou práci naplno, se kterým bych se svým nejlepším vědomím spojila svoje jméno a svůj tým. Věřím, že vstup RE/MAX Ability do RE/MAX Anděl je správná cesta, která povede k dalšímu rozvoji firmy a péči o makléře na nejlepší úrovni,“ řekla ke spojení Radka Králiková, majitelka realitní kanceláře RE/MAX Ability.

Po třinácti letech aktivního vedení společnosti se z vlastního uvážení rozhodla opustit řízení kanceláře a věnovat více času svým zájmům a rodině. RE/MAX však neopouští, nadále se bude věnovat mentoringu makléřů a realitnímu obchodu.

V přístupu Jaroslava Nedvěda, který se realitnímu byznysu věnuje téměř deset let, našla Králiková hodnoty, které pro svůj tým považuje za klíčové.
„Jsem rád, že si Radka vybrala právě moji kancelář. Díky naším společným vizím budeme moci spolupracovat na budoucnosti silné realitní společnosti.“ uvedl Nedvěd.
Cílem obou lídrů je dlouhodobá stabilita společnosti, solidní mezilidské vztahy a poskytování servisu klientům v nejvyšší možné kvalitě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

19 − 19 =