Jaký byl rok 2021 v RE/MAX Anděl?

Rok 2021 je za námi a my už s očekáváním vyhlížíme do roku nadcházejícího. Během uplynulých dvanácti měsíců jsme zažili v kanceláři RE/MAX Anděl mnoho změn a důležitých událostí. Jsme rádi, že se všechny nesly v pozitivním duchu. Pojďme se podívat na ty nejhlavnější z nich.

Za rok 2021 se nám podařilo v RE/MAX Anděl prodat více než 200 nemovitostí, pronajali jsme jich přes 250. Hodnota všech zobchodovaných nemovitostí přesáhne více než miliardu korun. A to vše díky klientům, kteří v nás neustále vkládají důvěru a využívají naše služby. Tyto výsledky nás neustále ženou kupředu a máme z toho velkou radost.

Shrnutí roku ale není jenom o číslech a výsledcích. Mnohem více nás těší, že se společně s kolegy posouváme neustále dopředu a slýcháme pozitivní zpětnou vazbu od vás, našich klientů. Rok 2021 byl pro nás rokem, kdy došlo hned k několika rozšířením našeho týmu.

K Praze se přidaly Karlovy Vary

V dubnu se pod naše andělská křídla přidala karlovarská realitní kancelář RE/MAX Time. Spojením obou poboček se rozšířila naše působnost o krásné město, kterým jsou Karlovy Vary. My dodáváme manželům Kleinovým a jejich kolegům zázemí velkého, zavedeného partnera a kolegové nám zase perfektní znalost lokality a místních podmínek.

Věříme, že toto spojení prospěje oběma stranám. Vždyť už nyní nás někteří pražští klienti poptávali, zda bychom jim nedoporučili nějakou nemovitost právě v Karlových Varech. A kdo ví, možná to nebylo poslední spojení s další realitní kanceláří.

Během letošního roku jsme se rozrostli také o nové makléře a kolegy. Celkem k nám přibylo 9 nových Andílků. Skvěle k nám zapadli a doufáme, že s námi budou pokračovat v usilovné práci co nejdéle.

Co přinese rok 2022? To se teprve uvidí. Ale jedno je jisté, my se na něj s kolegy nesmírně těšíme. Přejeme vám, abyste v novém roce dosáhli mnoha úspěchů, osobní spokojenosti, přečkali ho ve zdraví a splnili se všechna přání. Držme si všichni palce, ať tato podivná doba co nejdříve skončí.

 

Váš RE/MAX Anděl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

deset − čtyři =