Příští filmový festival v Karlových Varech ve svém?

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary je za námi a pomalu se můžeme těšit, co přinese další ročník. Karlovy Vary jsou krásným místem a stojí za návštěvu po celý rok, řada lidí si tak v tomto lázeňském městě pořizuje nemovitosti. Nepřemýšleli jste taky nad tím, že byste příští rok absolvovali festival ve svém?

Na Karlovy Vary se každé léto upřou pohledy celé České republiky, může za to mezinárodní filmový festival. Sejdou se zde nejenom filmové hvězdy, ale také celebrity a významné osobnosti. Ti z vás, kteří už v tomto období do Karlových Varů zamířili, si vyzkoušeli, jak těžké je v tomto městě sehnat ubytování.

Pokud jste fanoušky festivalu, ale taky krásného lázeňského města, tak byste možná měli zvážit, jestli si zde nepořídit byt. Přes rok tak můžete kdykoliv navštívit svůj druhý domov. V době, kdy ho zrovna nebudete využívat, může sloužit ke krátkodobým pronájmům.

Výhodou Karlových Varů je to, že jsou po Praze jednou z nejnavštěvovanějších lokalit, co se týče turistiky. Celkově Karlovy Vary zažívají v poslední době rostoucí popularitu a investiční nemovitost tak v této lokalitě dává smysl. Město s bohatou historií nabízí nejenom vřídla a kolonády, ale také ideální místa pro relaxování. Nedaleko města se navíc nachází lesy a krásná příroda.

Věděli jste například, že Karlovy Vary patří k nejzelenějším městům České republiky? Má totiž velké množství parků a lesů. O stromy a stín tak zde jednoznačně není nouze. Všechny tyto věci dělají z tohoto města ideální místo pro trvalé nebo i přechodné bydliště.

S výběrem bytu nebo domu pomůžeme

RE/MAX Anděl rozšířil svoji působnost v loňském roce i o karlovarskou pobočku. Na místě tak máme zkušené a místa znalé makléře, kteří neustále vyhlíží nové byty a domy na prodej. Pokud tak přemýšlíte nad tím, že byste si pořídili nemovitost zrovna v Karlových Varech, tak se určitě podívejte na naši nabídku. Aktuálně zde najdete hned několik bytů i domů k prodeji.

V RE/MAX Anděl se opravdu nesoustředíme pouze na Prahu, i když naše mateřská kancelář sídlí právě v hlavním městě. V nabídce bytů a domů k pronájmů a prodejů najdete nemovitosti ze všech koutů Česka.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

jedenáct + dvanáct =