Čas, kdy andělé opouští rodné hnízdo

Téměř osm let je hodně dlouhá doba na to, aby se člověk hodně naučil, vstřebal zkušenosti i zážitky a učinil rozhodnutí, které ho na profesní cestě zase posune o kus dál. A přesně pro to se rozhodla dlouholetá makléřka společnosti RE/MAX Anděl Magdaléna Říšská.

Realitní kancelář RE/MAX Anděl a její vrchní „anděl“ Jaroslav Nedvěd je pověstný tím, že svým lidem „dává křídla“. „Pro mě, coby majitele kanceláře je velmi důležité dávat makléřům prostor pro jejich profesní i osobní růst. K dispozici mají spoustu možností pro vzdělávání, které jim v tom pomáhá. Samozřejmě chci mít v kanceláři skvělé makléře, kolegy, se kterými si sedneme profesně i lidsky a společně umíme realitní byznys posouvat dál,“ usmívá se Jaroslav Nedvěd. A dodává, že čas od času se stane, že mu takový makléř pak ulétne někam do světa. „To je život, vnímám to jako přirozenou věc a pokud se chce některý z makléřů osamostatnit, mám z jeho růstu radost.“

Magdaléna Říšská pracovala pro RE/MAX Anděl téměř osm let a právě vzdělání a profesní růst si nemůže vynachválit. „Ačkoli jsem realitní trh a všechny činnosti spojené s makléřstvím trochu znala, tady jsem získala ty opravdové zkušenosti, které dělají makléře dobrým makléřem.“

Díky trpělivosti a pečlivosti dokázala vstřebávat nové a nové zkušenosti a učit se nové dovednosti, které ji posouvaly v práci na první příčky. „Naučila jsem se správně fotit nemovitosti, dělat home staging, vytvářím si sama 2D i 3D půdorysy, umím se postarat o kompletní online marketing a prezentaci nemovitosti a to není zdaleka všechno. Zkrátka mne baví se neustále zdokonalovat,“ říká Magdaléna.

Studiu, novým poznatkům a dovednostem se v RE/MAX Anděl věnovala opravdu poctivě. Osm let strávených s kolegy v příjemné atmosféře, která se v prostředí realitních kanceláří vidí jen málokdy, si velmi váží, nastal ale čas jít dál.

Magdaléna o sobě říká, že je trochu víc individualista, má ráda rodinné prostředí, a i díky zkušenostem, které od Jaroslava Nedvěda získala, si teď bez obav troufne na to, aby se postarala o svoji vlastní realitní kancelář. „Ta pomyslná křídla, která mi Jaroslav Nedvěd před osmi lety nabídnul, vracím zpět, aby je mohl dát zase někomu dalšímu,“ uzavírá Magdaléna.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

tři × 2 =