Chebský RE/MAX Air přechází pod křídla Andělů

Občas přijdou do života situace, které nás nutí k zásadním změnám. Důležité je udělat takové rozhodnutí, které podpoří společné hodnoty a kontinuitu v dosavadní práci. A proto od ledna dochází ke spojení kanceláří RE/MAX Air a RE/MAX Anděl. Pro klienty zůstane vše stejné, chebská kancelář bude nadále působit na stejném místě a nezmění se ani její personální obsazení. Naopak se posílí její zázemí a klientům tak bude schopna nabídnout ještě lepší servis.

Pro Lenku Stránskou, majitelku RE/MAX Air to nebylo jednoduché rozhodování:

RE/MAX Air je malá, rodinná kancelář, která na trhu působí už 7 let. Jenže náhle v mém soukromém životě přišel obrovský zlom, který mě velmi vyčerpal. V tu chvíli jsem se rozhodla, že musím udělat zásadní změnu. Přemýšlela jsem, co udělat lépe nejen vůči sobě, ale hlavně pro svou kancelář a mé dlouholeté makléře. Jsme jako jedna velká rodina, proto pro ně chci zajistit to nejlepší.

Sama beru RE/MAX Air jako své dítě a otázka, zda ji svěřit někomu jinému byla velmi těžká. Vybudovala jsem ji z ničeho, strávila jsem spoustu probdělých nocí přemýšlením, jak vyřešit problémy, které neustále přicházely. Přesto mě to všechno neuvěřitelně naplňovalo. Nakonec jsem se rozhodla, že změna bude dobré rozhodnutí nejen pro mě, ale hlavně pro mé makléře i pro naše klienty. A pak už to bylo snadné rozmýšlení. Pokud jsem totiž chtěla s někým spojit síly, mohlo to být s jedinou společností, a to s Jardou Nedvědem z RE/MAX Anděl. Je to silná kancelář s obrovským zázemím, ale hlavně s lidským, přímým a empatickým šéfem. Je to člověk, který nám, byť v rámci zázemí velké kanceláře, dá pocit rodiny. A přesně to bylo i mojí vizí z doby před sedmi lety.

Toto spojení bude obrovským přínosem pro mé stávající i budoucí makléře, pro naše klienty, i pro můj osobní život. Nesmírně se na to těším. A Jardovi tímto z celého srdce za mě, za své makléře, i za naše budoucí klienty musím poděkovat. Děkuji, děkuji, děkuji…

Pro Jardu Nedvěda z RE/MAX Anděl to není první takové spojení:

Máme za sebou už několik podobných akvizic. Pro mě je v takovém případě naprosto zásadní, aby si týmy navzájem sedly. Musíme si rozumět s majitelem kanceláře, se kterou jednáme, stejně jako s jejich makléři. Náš Andělský přístup nemusí úplně každému vyhovovat. Ale u Lenky to bylo jednoduché rozhodování, protože zastává stejné postoje jako my, máme podobný náhled na život i na podnikání. Lenka se nově posune do role ředitelky kanceláře a společně budeme pracovat na tom, aby kancelář rostla a prosperovala. A já se na toto spojení velmi těším. Děkuji, děkuji, děkuji.

1 komentář

  1. K rozhodnutí, které paní Lenka udělala, bych řekla jen jedno. Udělala moc dobře. Ona sama je takový anděl. Přeji hodně šťastných klientů a radost z práce. Vlasta Cicková.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

8 − 1 =