Rok 2022 je u konce. Jaký bude ten další?

Konec roku se nezadržitelně blíží. Že nám dal ale zabrat… V RE/MAX Anděl ale věříme, že rok 2023 bude pro všechny klidnější. Vždy se snažíme soustředit hlavně na to dobré, pojďme si tak shrnout pozitivní věci, které nás během uplynulého roku potkaly.

Do naší andělské rodiny přibylo hned několik nových kolegů. Pražskou kancelář doplnili Lenka Kmochová a Tadeáš Zeithaml. V Karlovarské pobočce jsme zase nově přivítali Martina Niewiaka. Máme radost z toho, že se nám neustále daří rozšiřovat tým a být tak našim zákazníkům co nejvíce k dispozici.

Během letošního roku 2022 se nám v RE/MAX Anděl podařilo prodat více jak 150 nemovitostí, pronajmout více jak 200. I přesto, že byla zejména druhá polovina roku na nemovitostním trhu ve znamení ochlazení, hodnota všech zobchodovaných nemovitostí za rok 2022 dosáhla téměř 900 000 000,- korun. Nebyl to jednoduchý rok, ale díky našim kolegům jsme zvládli pomoct stovkám lidí, kteří řešili bydlení.

Poptávka byla hlavně po nájmech, lidé se totiž museli často vzdát svých snů a místo vlastního bydlení zvolit byt v pronájmu. I na této situaci ale najdeme určitá pozitiva. Klienti, kteří přemýšleli nad koupi bytu či domu, se pozorněji soustředili na to, jak jsou na tom s výdaji a jak by se zachovali, když by dvojnásobný nárůst úroků při refixaci potkal právě je.

Co nás čeká příští rok?

Věříme, že se situace na hypotečním a realitním trhu uklidní a v druhé polovině roku 2023 by mohly úrokové sazby začít pomalu klesat. Stejně tak by mohlo nastat oživení prodejů. Lidé musí někde bydlet a některé z nich neodradí ani vyšší sazby. Pro nás se nic nemění, pořád budeme nápomocni komukoliv, kdo se na nás obrátí.

Od ledna 2023 se naše andělská rodina v RE/MAX Anděl rozrůstá o další kancelář, tentokrát v Chebu. Pobočka RE/MAX Air bude pokračovat nadále ve skvělé práci, kterou dělá. Zůstane na stejném místě a k dispozici Vám budou stejní makléři a odborníci. Jenom se posílí její zázemí a zákazníky díky tomu čeká ještě lepší servis.

RE/MAX Air na trhu působí už sedm let a je nám ctí převzít celý tým, který ušel dlouhou cestu. Je to pro nás už několikátá akvizice a vždy se soustředíme na to, abychom si s danou kanceláří profesně i lidsky sedli. Tady jsme neváhali ani chvíli. Už teď se těšíme na spolupráci!

Všem Vám přejeme klidné a veselé vánoční svátky! A doufejme, že rok 2023 bude lepší než ten letošní a užijeme jej ve zdraví 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

jedenáct + deset =