RE/MAX Anděl slaví 10 let!

Naše kancelář slaví první kulatiny. V pátek 1. února 2013 se začala psát naše společná historie pod značkou RE/MAX. Nebýt vás, našich báječných klientů, nikdy bychom tento příspěvek nenapsali. Ale protože je vás stále více, kteří si k nám nachází cestu, můžeme s radostí psát tento článek.

Vše odstartovalo tím, že jsme společně s našimi prvními makléři začali nabízet klasické realitní služby. Velmi rychle jsme se však rozhodli, že být dobří nám nestačí a přidali jsme na všech frontách. Dnes v rámci jedné kanceláře můžete vyřešit prakticky celý proces prodeje či koupě nemovitosti od počátečního výběru, přes právní služby až po vyřízení hypotéky a další doprovodné služby. Míří k nám lidé, kteří hledají větší byt, dům pro rodinu nebo první nájem v životě, nebo naopak nemovitost z nějakého důvodu nabízí. A my jsme moc rádi, že stojíme na začátku vašich nových životních příběhů.

Vždyť za posledních 10 let jsme prodali více jak 1 400 nemovitostí a dalších 1 400 pronajali. Za každou z těchto nemovitostí stojí výjimečný lidský příběh, který jsme mohli psát s vámi. Každý kontakt s novým klientem přináší něco nového. I když jsme jich zažili už tisíce, jsme rádi za každý jeden z nich. Vážíme si každé pochvaly, která se k nám dostane, a naopak s pokorou a sebekritikou přijímáme jakoukoli výtku.

Neustále rosteme

Podařilo se nám dát dohromady tým makléřů a odborníků, na který můžeme být pyšní. Když jsme začínali, byli jsme pouze v šesti lidech. Aktuálně celý RE/MAX Anděl tvoří 55 těch nejlepších lidí, které jsme si mohli přát. Samozřejmě u tohoto počtu nekončíme a moc se těšíme, až za dalších deset let budeme mluvit o tom, že jsme vyrostli na dvojnásobek. A možná to nebude jen v Praze, protože andělské kanceláře se v průběhu času začaly rozrůstat i do regionů. Andělský servis na vás čeká také v Karlových Varech nebo Chebu. To ale neznamená, že bychom zapomněli na naše začátky. Vzdělávání a získávání nových zkušeností je něco, co nezanedbáváme. Neustále organizujeme nové workshopy, přednášky a společně se učíme, jak být pořád mezi nejlepšími na trhu.

Těšíme se na další dekádu!

Ještě spoustu práce máme před sebou a těšíme se na to, co přinesou další roky. Když jsme s RE/MAX Anděl začínali, tak jsme si ani nedokázali představit, co všechno nás čeká. Za tu dobu jsme už několikrát slýchávali, že přijde realitní krize, zájem o nemovitosti rapidně poklesne a makléři nebudou mít co na práci. My ale tvrdíme, že každý potřebuje někde bydlet, ať už je na trhu jakákoliv situace. Našim úkolem je dělat práci nejen co nejkvalitněji, ale také srdcem a být tady vždy pro vás. Tak jako jsme to dokázali posledních deset let.

Děkujeme za vaši důvěru a těšíme se na další spolupráci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

čtyři × čtyři =